Magazijnier

Wevelgem
Jouw rol
Als magazijnier zorg je ervoor dat de flow van alle inkomende en uitgaande goederen en producten vlot verloopt. Je rijdt hiervoor met de heftruck of reachtruck en werkt regelmatig met een elektrisch transpalet. Via scanning wordt de plaats van elke pallet nauwkeurig bijgehouden. Je staat in voor de correcte verwerking van orders door alles de juiste plaats te geven en dit goed te registreren in het SAP-systeem. Je komt terecht in een splinternieuwe en volautomatische magazijnomgeving. In elke job primeert SQCDME, wat staat voor veiligheid (Safety), kwaliteit (Quality), kostenefficiëntie (Cost), resultaatgerichtheid (Delivery), motivatie (Motivation) & leefomgeving (Environment).

Gezien Alpro de klok rond produceert, werken wij in verschillende ploegen: wisselende voor- en namiddagploeg, vaste nachtploeg en een wisselende weekendploeg.

Jouw profiel
Jij bent voor ons een échte PRO dankzij jouw veilige rijstijl. Je hebt oog voor detail en gaat heel nauwkeurig te werk. Werken met SAP schrikt je niet af. Je gaat graag in overleg met je collega's en drukt je vlot uit in het Nederlands.  Als spilfiguur tussen productie en de klant sta je iedereen op een vriendelijke manier te woord. Je bent bereid om je steeds bij te scholen via on-the-job training en helpt meedenken over continue verbetering. Enthousiasme, positivisme, openheid en empathie maken van jou een top collega!

Ons aanbod
Als jij ons ervan overtuigd een échte PRO te zijn, dankzij je kennis, motivatie en ervaring, bieden we jou een professionele toekomst! Je komt terecht in een multidisciplinair en dynamisch team en staat dichtbij het eerstelijnsmanagement. In elke job is er ruimte voor initiatief en kan je naast je functie ook een echte rol opnemen, onder de vorm van trainer, mentor, 5S verantwoordelijke, … 

Veiligheid van alle medewerkers is binnen Alpro topprioriteit! Ieder van ons draagt bij tot ons WISE programma (Working in a Safer Environment).

Een aantrekkelijk uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je komt terecht in een topteam van PRO’s en kan rekenen op hun steun in jouw ontwikkeling. Via ons opleidingstraject word jij een expert in je job en kan je op termijn doorgroeien.
Alpro - Technieker gebouw
Alpro - Technieker werknemer
Alpro - Technieker werknemer
Alpro - Arrow

Andere vacatures

Operator

Met jou als operator loopt ons productieproces op rolletjes. Je bedient de machines en voert regelmatig kwaliteitscontroles uit. Veiligheid en hygiëne verlies je daarbij nooit uit het oog.

Magazijnier

Hou je ervan om rond te rijden met heftrucks en transpaletten? Werk je nauwkeurig en krijg je alle orders op het juiste moment op de juiste plaats? En eet je graag lekkere tussendoortjes? Dan ben jij de magazijnier die we zoeken.
  • Alpro C.V.A.
  • Vlamingstraat 28
  • 8560 Wevelgem
  • Belgium
Alpro - Logo
Danone Logo