Operator

Wevelgem
Jouw rol
Als operator ben je verantwoordelijk voor het afstellen en bedienen van de productielijnen. Om de kwaliteit van de producten te garanderen, worden op regelmatige tijdstippen kwaliteitscontroles uitgevoerd. Bij Alpro word je gestimuleerd om probleemoplossend te redeneren en vaak in overleg te gaan met de collega’s. Dankzij continue opleiding kan je binnen de productie een mooi groeipad afleggen. In elke job primeert SQCDME, wat staat voor veiligheid (Safety), kwaliteit (Quality), kostenefficiëntie (Cost), resultaatgerichtheid (Delivery), motivatie (Motivation) & leefomgeving (Environment).

Gezien Alpro de klok rond produceert, werken wij in verschillende ploegen: wisselende voor- en namiddagploeg, vaste nachtploeg en een wisselende weekendploeg.

Jouw profiel
Jij bent voor ons een échte PRO dankzij jouw voeling met productie en je probleemoplossend inzicht. Je gaat graag in overleg met je collega's en drukt je vlot uit in het Nederlands. Je bent bereid om je steeds bij te scholen via on-the-job training en helpt meedenken over continue verbetering. Enthousiasme, positivisme, openheid en empathie maken van jou een top collega!

Ons aanbod
Als jij ons ervan overtuigd een échte PRO te zijn, dankzij je kennis, motivatie en ervaring, bieden we jou een professionele toekomst! Je komt terecht in een multidisciplinair en dynamisch team en staat dichtbij het eerstelijnsmanagement. In elke job is er ruimte voor initiatief en kan je naast je functie ook een echte rol opnemen, onder de vorm van trainer, mentor, 5S verantwoordelijke, … 

Veiligheid van alle medewerkers is binnen Alpro topprioriteit! Ieder van ons draagt bij tot ons WISE programma (Working in a Safer Environment).

Een aantrekkelijk uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je komt terecht in een topteam van PRO’s en kan rekenen op hun steun in jouw ontwikkeling. Via ons opleidingstraject word jij een expert in je job en kan je op termijn doorgroeien.
Alpro - Technieker gebouw
Alpro - Technieker werknemer
Alpro - Technieker werknemer
Alpro - Arrow

Andere vacatures

Technieker

Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud van ons hypermodern machinepark. Je krijgt een kick als je een technisch probleem kan oplossen en denkt mee over hoe we onze machines nog beter kunnen doen draaien.

Magazijnier

Hou je ervan om rond te rijden met heftrucks en transpaletten? Werk je nauwkeurig en krijg je alle orders op het juiste moment op de juiste plaats? En eet je graag lekkere tussendoortjes? Dan ben jij de magazijnier die we zoeken.
  • Alpro C.V.A.
  • Vlamingstraat 28
  • 8560 Wevelgem
  • Belgium
Alpro - Logo
Danone Logo